Voordelige hotels in Dudeldorf in de Eifel Duitsland
Dudeldorf Eifel - Hotels in Dudeldorf - Voordelige hotels Dudeldorf


dudeldorf-banner-eifel-2019.png

Hotel boeken in Dudeldorf in de Eifel;
Dudeldorf is vanuit historisch oogpunt een van de meest interessante dorpen in de zuidelijke Eifel. Met slechts 1300 inwoners is het toch een van de grootste dorpen in de streek.Bezienswaardig zijn de beide stadspoorten, het Breitgiebelhaus uit 1723, de 19e-eeuwse bron op het oude marktplein, een trapgevelhuis uit 1700 en de kerk Heilige Maria Königin.

 

dudeldorf-hotels-alten-brauhaus-eifel-2019.png  dudeldorf-hotels-ferienwohnung-cilien-eifel-2019.png dudeldorf-hotels-ferienwohnung-grün-eifel-2019.png

ErOpUit in Dudeldorf aan de Eifel;
Vanuit Dudeldorf heb je een overvloed aan uitstapmogelijkheden. Oudste stad Trier, Bitburg, Wittlich en Prüm zijn stuk voor stuk zeer bezienswaardige plaatsen die zowel cultureel geïnteresseerden als winkelliefhebbers veel te bieden hebben. Ook een uitstapje naar de Moezel is altijd de moeite waard; onder het genot van een glaasje vertelt de wijnboer u graag over zijn mooie beroep.

 

Waarom naar Dudeldorf;
Het plaatsje Dudeldorf ligt in één van de valleitjes op het uitgestrekte Eifel plateau bij Bitburg, dat wordt doorsneden door het beboste Kylltal. Doordat de weidse akkers worden afgewisseld door kleine valleien is het een ideaal gebied om te wandelen in steeds weer andere omgevingen.

dudeldorf-hotels-heidi-braun-dudeldorf-eifel-2019.png  dudeldorf-hotels-living-history-grün-eifel-2019.png  dudeldorf-hotels-old-dudeldorf-eifel-2019.png

 

voordelige-h...hotels-eifel.png

aaline.png

allinclusive...er-duitsland.png

 

aaline.png

bungalows.nl.gif

aaline.png

Dudeldorf-map-hotelletjeindeeifel.nl.png

Voordelig Sauerland

hotelletje a...an de moezel.jpg

© 2016 - 2021 hotelletjeindeeifel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel