Schleiden Gemund in de Eifel Duitsland
Schleiden Gemund Eifel - Hotels in Schleiden - Voordeel hotel Schleiden - Vakantiehuis Schleiden

schleiden-banner-eifel-2019.png

Hotel zoeken in Schleiden Gemund in de Eifel;
Gemünd is een leuk en gemoedelijk plaatsje met een gezellige winkelstraat. In Schleiden staat het monument Slot Schneiden dat door diverse oorlogen beschadigd raakte en nu als monument te bezichtigen is. Naast Hotel Katharinenhof Eifel is de plaatselijke toeristeninformatie gevestigd en vlakbij starten er diverse wandel- en fietsroutes. Ook paardrijden en varen is mogelijk in de omgeving.

ErOpUit in Schleiden Gemund;
Door de ligging bij de Moezel en de Rijn kunt u hier ook wildwateravonturen beleven. Vlakbij het hotel treft u nog een kuuroord aan waar u zich uitstekend kunt laten verwennen.In het Nationaal Park Eifel staan Woud, Water en Wildernis centraal. U kunt hier met of zonder een echte ‘ranger’ op ontdekkingstocht in de natuur en misschien ziet u zelfs nog bijzondere wilde dieren of de overblijfselen van vulkanen.

Meest geboekte hotels in Schleiden in de afgelopen maand

schleiden-meest-eifelkern-eifel-2019.png   schleiden-meest-alte-rentei-eifel-2019.png

 

schleiden-meest-friedrichs-eifel-2019.png   schleiden-meest-kurpark-hotel-eifel-2019.png

Nationaal Park Eifel;
In Nationaal Park Eifel worden bovendien veel activiteiten en wandelingen georganiseerd. Een leuke manier om meer te leren over de flora en fauna die er leeft. Hoor de roep van de zwarte specht of volg de romantische beekdalen tijdens een wandeling door het prachtige Nationaal Park Eifel. Er zijn diverse rondleidingen mogelijk, ook in het Nederlands, onder de professionele leiding van een ranger, maar u kunt er ook op eigen houtje op uit trekken. Wie weet staat u opeens oog in oog met een ree of ziet u een bijzondere (roof)vogel vliegen.

 

voordelige-h...hotels-eifel.png

aaline.png

allinclusive...er-duitsland.png

aaline.png

bungalows.nl.gif

aaline.png

schleiden-map-hotelletjeindeeifel.nl.png

Voordelig Sauerland

hotelletje a...an de moezel.jpg

© 2016 - 2021 hotelletjeindeeifel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel