Navigatie

Schleiden Gemund in de Eifel Duitsland
Schleiden Gemund Eifel - Hotels in Schleiden - Voordeeluitjes Schleiden
aaline.png

earlybird-kalkar.jpg

Hotel zoeken in Schleiden Gemund in de Eifel;
Gemünd is een leuk en gemoedelijk plaatsje met een gezellige winkelstraat. In Schleiden staat het monument Slot Schneiden dat door diverse oorlogen beschadigd raakte en nu als monument te bezichtigen is. Naast Hotel Katharinenhof Eifel is de plaatselijke toeristeninformatie gevestigd en vlakbij starten er diverse wandel- en fietsroutes. Ook paardrijden en varen is mogelijk in de omgeving.

Schleiden, ik ben onderweg naar je toe!

http://s-ec.bstatic.com/images/city/1680x560/560/56039.jpg

ErOpUit in Schleiden Gemund;
Door de ligging bij de Moezel en de Rijn kunt u hier ook wildwateravonturen beleven. Vlakbij het hotel treft u nog een kuuroord aan waar u zich uitstekend kunt laten verwennen.In het Nationaal Park Eifel staan Woud, Water en Wildernis centraal. U kunt hier met of zonder een echte ‘ranger’ op ontdekkingstocht in de natuur en misschien ziet u zelfs nog bijzondere wilde dieren of de overblijfselen van vulkanen.

krijg-2-meer-voor-je-geld.png

Nationaal Park Eifel;
In Nationaal Park Eifel worden bovendien veel activiteiten en wandelingen georganiseerd. Een leuke manier om meer te leren over de flora en fauna die er leeft. Hoor de roep van de zwarte specht of volg de romantische beekdalen tijdens een wandeling door het prachtige Nationaal Park Eifel. Er zijn diverse rondleidingen mogelijk, ook in het Nederlands, onder de professionele leiding van een ranger, maar u kunt er ook op eigen houtje op uit trekken. Wie weet staat u opeens oog in oog met een ree of ziet u een bijzondere (roof)vogel vliegen.

Hotel Haus Salzberg  Schleiden - Gemund

  11760485.jpg

Am Lieberg 31, Schleiden
Dit particuliere hotel ligt hoog boven het frisse resort Gemünd in het merendistrict Eifel. Het biedt een panoramisch uitzicht op het Nationaal Park Eifel en serveert heerlijke gerechten.
toon-prijs-hotelletjeindeeifel.nl.png


Hotel Friedrichs Schleiden - Gemund

  30439421.jpg

Alte Bahnhofstr. 16, Schleiden
Dit hotel met restaurant ligt in de badplaats Gemünd in het Schleiden-dal, in het hart van het nationaal park Eifel. Hotel Friedrichs biedt uitstekende verbindingen naar Keulen, Bonn, Aken en België.
toon-prijs-hotelletjeindeeifel.nl.png

voordeeluitjes-schleiden-eifel-hotelletjeineifel.nl.png
aaline.png

allinclusive-banner-duitsland-voordeeluitjes.png

aaline.png

seniorenpas-eifel.png

aaline.png

schleiden-map-hotelletjeindeeifel.nl.png

© 2016 - 2018 hotelletjeindeeifel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel