Navigatie

Schleiden Gemund in de Eifel Duitsland
Schleiden Gemund Eifel - Hotels in Schleiden - Voordeeluitjes Schleiden
aaline.png

bungalows.nl.gif

Hotel zoeken in Schleiden Gemund in de Eifel;
Gemünd is een leuk en gemoedelijk plaatsje met een gezellige winkelstraat. In Schleiden staat het monument Slot Schneiden dat door diverse oorlogen beschadigd raakte en nu als monument te bezichtigen is. Naast Hotel Katharinenhof Eifel is de plaatselijke toeristeninformatie gevestigd en vlakbij starten er diverse wandel- en fietsroutes. Ook paardrijden en varen is mogelijk in de omgeving.

Schleiden, ik ben onderweg naar je toe!

schleiden-friedrichs.png  schleiden-kurpark.png  schleiden-salzberg.png

ErOpUit in Schleiden Gemund;
Door de ligging bij de Moezel en de Rijn kunt u hier ook wildwateravonturen beleven. Vlakbij het hotel treft u nog een kuuroord aan waar u zich uitstekend kunt laten verwennen.In het Nationaal Park Eifel staan Woud, Water en Wildernis centraal. U kunt hier met of zonder een echte ‘ranger’ op ontdekkingstocht in de natuur en misschien ziet u zelfs nog bijzondere wilde dieren of de overblijfselen van vulkanen.

Nationaal Park Eifel;
In Nationaal Park Eifel worden bovendien veel activiteiten en wandelingen georganiseerd. Een leuke manier om meer te leren over de flora en fauna die er leeft. Hoor de roep van de zwarte specht of volg de romantische beekdalen tijdens een wandeling door het prachtige Nationaal Park Eifel. Er zijn diverse rondleidingen mogelijk, ook in het Nederlands, onder de professionele leiding van een ranger, maar u kunt er ook op eigen houtje op uit trekken. Wie weet staat u opeens oog in oog met een ree of ziet u een bijzondere (roof)vogel vliegen.

voordeeluitjes-schleiden-eifel-hotelletjeineifel.nl.png
aaline.png

allinclusive-banner-duitsland-voordeeluitjes.png

aaline.png

misterinkt-banner.png

aaline.png

schleiden-map-hotelletjeindeeifel.nl.png

© 2016 - 2019 hotelletjeindeeifel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel