Navigatie

Voordelig Hotel zoeken in Hillesheim in de Eifel Duitsland
Hillesheim Eifel - Hotels Hillesheim - Geo routes Hillesheim - Appartement Hillesheim

aaline.png

bungalows.nl.gif

Hotelletje boeken in Hilleshein Eifel;
Het stadje Hillesheim wordt omringd door de groene heuvels van de Vulkaneifel. Het gebied nodigt uit tot het maken van lange wandel- en fietstochten. Een echte aanrader is om op zoek te gaan naar een Maare. Dit is een meer in een vulkaankrater, waar er zo’n 75 van zijn. Zo zijn ze onder andere te vinden bij het nabij gelegen Daun.

Hillesheim Ik ben onderweg naar je toe!

Hillesheim-eifel-hotelletjeineifel.jpg

ErOpUit naar Hillesheim;
Op ongeveer 45 minuten rijden vanaf Hillesheim ligt de historische stad Trier. Trier is de oudste stad van Duitsland en heeft enkele bijzondere bezienswaardigheden. De Porta Nigra bijvoorbeeld. Dit bouwwerk is afkomstig uit de 2de eeuw en is de grootste bewaard gebleven vestingpoort uit de Romeinse tijd. De Porta Nigra wordt gezien als het herkenningsteken van Trier. Vanaf de Porta Nigra kunt u op een treintje stappen om zo een tocht door de stad te maken en kennis te maken met de pracht van deze stad.

aaline.png

Das Krimihotel Hillesheim

17049958.jpg

Am Markt 14, Hillesheim
Dit hotel in de middeleeuwse stad Hillesheim is vormgegeven volgens een krimi-thema en biedt individueel ingerichte kamers. Das Krimihotel ligt op 200 meter afstand van het grootste archief van misdaadromans in Duitsland.
Elke kamer in het hotel is afzonderlijk ingericht en gedecoreerd rond verschillende populaire krimi's en detectives, zoals Alfred Hitchcock en Sherlock Holmes. Alle kamers zijn voorzien van een televisie en een eigen badkamer.
toon-prijs-hotelletjeindeeifel.nl.png

voordeeluitjes-eifel-hotelletjeindeeifel.nl.png
aaline.png

allinclusive-banner-duitsland-voordeeluitjes.png

aaline.png

misterinkt-banner.png

aaline.png

hillesheim-map-hotelletjeindeeifel.nl.png

© 2016 - 2019 hotelletjeindeeifel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel