Dreis Brück Eifel voordelige hotels vakantie Duitsland
Dreis Brück - Hotels Dreis Brück - Voordelige hotels Dreis Brück

dreiss-brück-banner-eifel-2019.png

Hotel boeken in Dreis Bruck in de Eifel;
De Duitse plaats Dreis-Brück in de Eifel ligt op ongeveer twee uur rijden vanaf Maastricht. Het plaatsje wordt omringd door het schilderachtige landschap van Vulkaneifel. De historische plaats Daun ligt op slechts 10 kilometer en het beroemde circuit Nürburgring ligt op 18 kilometer

ErOpUit naar Dreis Bruck;
Het gevarieerde landschap van de Eifel biedt diverse mogelijkheden om er op uit te gaan. Wanneer u de fiets meeneemt is alles mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld ontspannen langs een van de meren fietsen of een fietstocht naar de Nürburgring maken.
Maak een beklimming om van het uitzicht te genieten om vervolgens met de wind in uw haren weer af te dalen.
 

dreiss-brück-hotels-holzschnitter-eifel-2019.png  dreiss-brück-hotels-vulkan-stuben-eifel-2019.png  dreiss-brück-hotels-b&b-eifel-2019.png

Nürburgring;
Bij het nabijgelegen racecircuit de Nürburgring is van alles te beleven en niet alleen op het gebied van motorsport. Naast het circuit ligt namelijk het vrijetijdspark Ring°werk, waar u met het hele gezin een leuke dag uit kunt beleven. Op het park zijn diverse attracties, zoals een spectaculaire 4D-bioscoop en een technisch laboratorium met windtunnel. Ook kunt u een blik achter de schermen nemen van de Formule 1 met pits en rijderskwartier. Bent u niet bang voor hoge snelheden? Stap dan in de Ring°Racer. Dit is, met 217 km/u, de op een na snelste achtbaan ter wereld.

Ook de nabijgelegen plaats Daun is het bezoeken zeker de moeite waard. In deze historische plaats vindt u burchten, bossen, beekjes en schitterende wandelpaden.

 

voordelige-h...hotels-eifel.png

aaline.png

allinclusive...er-duitsland.png

 

aaline.png

bungalows.nl.gif

aaline.png

Dreiss-bruck-map-hotelletjeindeeifel.nl.png

Voordelig Sauerland

hotelletje a...an de moezel.jpg

© 2016 - 2021 hotelletjeindeeifel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel