Hotel zoeken in Immerath in de Eifel Duitsland
Voordelige hotels Immerath Eifel - Appartement in Immerath - Vakantiehuis Immerath

immerath-banner-eifel-2019.png

Hotelletje zoeken in Immerath;
In het westen van Duitsland, tussen de grotere plaatsen Trier en Koblenz ligt het dorpje Immerath. Deze plaats ligt zeer centraal in het gebied de Vulkaan Eifel, ook wel de Eifel genoemd. De vele “maaren” in deze streek zijn de met water volgelopen kraters, ontstaan door vulkanische explosies miljoenen jaren geleden. In veel van deze maaren kunt je zwemmen of vissen. Binnen een paar minuten rijden bent je bij het grootste meer van de Eifel, de “Pulvermaar”.

aaline.png

immerath-hotels-eifelherz-eifel-2019.png  immerath-hotels-landhaus-schend-eifel-2019.png  immerath-hotels-vulkaneifel-eifel-2019.png

Waarom naar Immerath in de Eifel;
Immerath bevindt zich op 25 kilometer afstand van Cochem aan de Moezel, tussen de steden Trier en Koblenz. Vanuit Immerath hebben fietsers een goede aansluiting op de paden van de Maare-Mosel Radweg en wandelaars op die van de Eifelsteig. Deze wandelroute loopt van Aken naar Trier. Kratermeren in deze streek zorgen voor zwem- en zonplezier, terwijl de wilde rivieren garant staan voor vermaak in kajak of raft boot.
 

voordelige-h...hotels-eifel.png

aaline.png

allinclusive...er-duitsland.png

 

aaline.png

bungalows.nl.gif

aaline.png

immerath-map-hotelletjeindeeifel.nl.png

Voordelig Sauerland

hotelletje a...an de moezel.jpg

© 2016 - 2021 hotelletjeindeeifel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel