aaline.png

Nationaal park in de Eifel;
Middenin een landschap bestaande uit bos en water in het Nationaalpark Eifel kunt U de fascinatie van de wildernis van heel dichtbij beleven. Want in de 65 kilometer zuid-westelijk van Keulen gelegen grote beschermingszone kan de natuur weer in zijn eigen cyclus, bestaande uit wording en vergaan, terugvinden. Op een vlakte van 110 vierkante kilometer (15.000 voetbalvelden) is het motto ‚Natuur natuur laten zijn', zoals in alle Nationaalparken over de hele wereld.

park-eifel-hotelineifel.nl.jpg

Ontdek de oerwouden van morgen. Hier leven wilde katten, zwarte ooievaars en rond 1.450 verdere bedreigde dieren- en plantensoorten, die de onderzoekers al in het Nationaalpark aangetoond hebben. Geniet van unieke uitzichten over de stuwmeren Rur-, Ober- en Urftsee. Ontspant u zich, terwijl U bijvoorbeeld op de Wildernis-Trail door romantische beekdalen en indrukwekkende beukenbossen wandelt. In de lente groeien bloementapijten bestaande uit wilde narcissen. De Dreiborner Hoogvlakte rondom Vogelsang straalt niet alleen als de brem bloeit. Tijdens de herfst is de bronsstijd van de herten een bijzondere belevenis, in de winter kunt u bijzonder goed diersporen ontdekken.

 

Bijna elke dag van het jaar kunt u zich bij de rangers aansluiten kosteloos en zonder aanmelding. Bosbegeleiders/sters kunt u voor individuele wandelingen boeken. Een overzicht vindt U in de evenementenkalender en de brochures, die u kunt downloaden of bestellen. Het personeel in de Nationaalpark-Poorten adviseert u graag persoonlijk. Deze informatiehuizen zijn het beste startpunt voor uw bezoek.

Wij wensen U veel plezier
Uw Nationaalpark-bosbeheer Eifel

info@nationalpark-eifel.de

 

voordelige-h...hotels-eifel.png

aaline.png

allinclusive...er-duitsland.png

 

aaline.png

Banner misterinkt.png

aaline.png


Eifel- map- Eifel- hotelletjeindeeifel.nl.png

Voordelig Sauerland

hotelletje a...an de moezel.jpg

© 2016 - 2021 hotelletjeindeeifel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel