Navigatie

Hotels in Rech in de Eifel
aaline.png

bungalows.nl.gif

Hotel zoeken in Rech in de Eifel;
Het wijndorp Rech is gelegen in het midden van het Saffenburger Ländchen in het hart van het Ahrdal.
De Saffenburg is als een balkon op een leisteenrots, de zijkanten van de stroming rond de Ahr, hier tref je een uniek cultuurlandschap aan dat geschikt is voor de wijnbouw.

Rech Ik ben onderweg naar je toe!

Waarom ErOpUit naar Rech in de Eifel;
Gastvrijheid saamhorigheid, plezier en natuurlijkheid bepalen het leven van de wijnmakerij, de wijnbouw werkt hier in harmonie met de natuur. Rech heet je van harte welkom als gast met lokale gerechten vergezeld met wijn om het verblijf in Rech tot een feest te maken.

Gasthaus Sebastian 1520 Rech

   Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie 

Rotweinstraße 26, Rech
De moderne kamers hebben een lichte, strakke badkamer met een verwarmd handdoekenrek en gratis toiletartikelen. De kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv met satellietzenders en slippers.
Traditionele specialiteiten uit de Eifel worden geserveerd in het restaurant van Gasthaus Sebastian, dat een moderne open haard en een houten inrichting heeft. Het ontbijt is inbegrepen en er is een wijnhuis met lokale producten.
Gasthaus Sebastian ligt aan een fietsroute en verhuurt fietsen. De historische Ahrbrücke-brug over de rivier de Ahr loopt op 4 minuten lopen van het pension. Aan de overkant van de brug ligt de 17e-eeuwse Sint-Luciakerk.
toon-prijs-hotelletjeindeeifel.nl.png


Hotel Haus Appel Rech

   Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie  90264220.jpg

Rotweinstraße 1-3, Rech
Hotel Haus Appel is gevestigd in 3 gebouwen en biedt comfortabel ingerichte kamers met een televisie en een bureau. Sommige kamers hebben een balkon en uitzicht op de rivier.
Er wordt elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd. Het diner wordt geserveerd in het elegante à-la-carterestaurant. In het weekend kunt u op het terras genieten van zelfgemaakte taarten en wafels.
toon-prijs-hotelletjeindeeifel.nl.png

voordeeluitjes-eifel-hotelletjeaandemoezel.nl.png
aaline.png

allinclusive-banner-duitsland-voordeeluitjes.png

aaline.png

misterinkt-banner.png

aaline.png

rech-map-hotelletjeindeeifel.nl.png

© 2016 - 2019 hotelletjeindeeifel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel