Aken Eifel voordelige hotels vakantie Duitsland
Aken - Hotels in Aken - Appartementen  Aken - Voordelige hotels - Dom van Aken - Kerstmarkt Aken
aaline.png
aken-banner-eifel-2019.png

Hotel boeken in Aken eifel;
Aken is een van de grote steden in het westelijke deel van de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen en ligt tevens aan het begin van de Eifel. Aken ligt op slechts 20 kilometer van de Nederlandse en Belgische grens. Vanaf het drielandenpunt bij Vaals kun je de stad bijna zien liggen. Doordat de stad niet ver van de Nederlandse grens ligt is het een populaire Duitse stad voor een stedentrip en een bezoekje aan de kerstmarkt valt ook altijd in de smaak. De stad leent zich uitstekend voor kort of lang verblijf.

ErOpUit in Aken;
Als je maar kort in Aken verblijft dan is het heel verstandig om in de Altstad te blijven aangezien de meest bekende toeristische attracties zich natuurlijk in dit deel van Aken bevinden. Heb je wat meer tijd dat kun je ook een bezoek brengen aan het Casino van Aken en natuurlijk aan de wereldberoemde thermale baden van Aken.

 

aken-hotel-platinum-2019.png  aken-hotel-pullman-2019.pngaken-hotel-ibus-2019.png

Waarom naar Aken in Duitsland:
Ondanks het feit dat de stad door de eeuwen heen meerdere malen is verwoest door een grote branden en hij tijdens de Tweede Wereldoorlog zwaar is gebombardeerd is het historische deel van de stad nog bijzonder authentiek. Het stadhuis en de Dom van Aken stammen uit de achtste eeuw. Deze gebouwen maakten indertijd onderdeel uit van de Koningspalts die gebouwd is in opdracht van Karel de Grote. Deze beroemde inwoner van de Aken is op meerdere plaatsen in de stad nog terug te vinden.
 

Meest geboekte hotels in Aken in de afgelopen maand

aken-meest-geboekt-hotel-aachen-city-2019.png  aken-meest-geboekt-mercure-2019.png  aken-meest-geboekt-mercure-am-dom-2019.png

 

voordelige-h...hotels-eifel.png

aaline.png

allinclusive...er-duitsland.png

 

aaline.png

bungalows.nl.gif

aaline.png

aken-map-hotelletjeindeeifel.nl.png
 

Voordelig Sauerland

hotelletje a...an de moezel.jpg

© 2016 - 2021 hotelletjeindeeifel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel