Adenau Eifel voordelige hotels vakantie Duitsland
Hotels Adenau - Appartement Adenau - Vakantiehuis Adenau - Hohe Acht Adenau aaline.png
adenau-banner-eifel-2019.png

Hotel zoeken in Adenau in de Eifel;
Ontspanning in de Eifel wandelen over bergen met veel groen, de Eifel is bedekt met eindeloze bossen en sappige weiden, ze zijn met de naburige Ardennen, de "groene long" van Europa. Met 747 meter is de Hohe Acht het hoogste punt met een uitzicht naar Keulen bij mooi weer en de andere toppen van de Rijnlandse Slate Mountains.

Waarom naar Adenau in de Eifel;
De meer dan 1000 jaar oude stad Adenau ligt in het centrum van de regio Hocheifel gelegen in een vallei van de bovenste Ahr, gelegen in het midden van het grootste aaneengesloten bosgebied van de Eifel met pittoreske vakwerkhuizen uit de 17e eeuw vormen die het karakteristieke landschap van Adenau.

adenau-hotel-blaue-ecke-eifel-2019.png  adenau-hotel-wilden-schwein-eifel-2019.png  adenau-landhaus-sonnenhof-eifel-2019.png

Reisgids voor Adenau
Beste tijd om te bezoeken april september augustus
Laagste prijzen maart
Hotels Gemiddelde prijs € 87

De Nürburgring trekt elk jaar duizenden bezoekers in en is een must voor alle motorsport fans. Toeristen houden van de spanning wanneer ze rijden over de 20,8 km Nordschleife. De "Groene Hel", "wordt nog steeds beschouwd als de mooiste en moeilijkste baan in de wereld.

Musea in Adenau in de Eifel;
Het is zeker een bezoek waard aan 2 musea om meer te weten te komen over de historie van Adenau. Het Bauernhaus museum en het gilde museum geven een indruk van de Adenauer gilden (leerlooiers, hamer en wol wevers 'gilde), en een interessante collectie over de geschiedenis van de Johanniter / Malta. Het boerderij museum met zijn meubels, gebruiksvoorwerpen, gereedschappen en apparatuur geven een compleet inzicht in de landelijke woonsituatie van de afgelopen eeuwen in deze regio. 

 

 

d-deals-ahrdal-2019-eifel.png

 

voordelige-h...hotels-eifel.png

aaline.png

allinclusive...er-duitsland.png

 

aaline.png

bungalows.nl.gif

aaline.png

adenau-map-hotelletjeindeeifel.nl.png

Voordelig Sauerland

hotelletje a...an de moezel.jpg

© 2016 - 2021 hotelletjeindeeifel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel