Weekendje weg naar Witlich in de Eifel Duitsland
Wittlich Eifel - Hotels in Wittlich - Vakantiehuis Wittlich - B&B Wittlich
wittlich-banner-eifel-2019.png

Hotelletje zoeken in Wittlich Eifel;
De stad van Wittlich is het resultaat van een Keltische nederzetting, die in de Romeinse tijd "vitelliacum" werd genoemd.In de Romeinse tijd stond er direct aan de Lieser een Romeinse villa, precies onder het tegenwoordige senlwegviaduct. Wittlich ligt op de grens van de moezel en de eifel, aan de rand van de Wittlich Vallei, een vruchtbaar en klimatologisch bevoorrechte omgeving waar naast de wijnbouw op de zuidelijke hellingen, tabak wordt geteeld in de open velden

wittlich-hotel-ferienhaus-eifel-2019.png  wittlich-hotel-lindenhof-eifel-2019.png  wittlich-hotel-roseraie-eifel-2019.png

Waarom een hotel in Wittlich pakken;
Wittlich is een belangrijke toeristisch en cultureel centrum tussen de Moezel en de Eifel en combineert de infrastructurele voordelen van een regionaal centrum met aantrekkelijke levensomstandigheden van een kleine stad.Daarnaast Wittlich is een absoluut interessant winkelbestemming met vele winkels en nodigen u uit om te wandelen en te blijven hangen.
Voor wandelaars en fietsers heeft Wittlich veel te bieden, Het bekende Lieserpfad loopt men meestal tussen Daun en Wittlich, een wandeling van ongeveer 40 kilometer.

wittlich-hotel-rotenberg-eifel-2019.png  wittlich-hotel-well-eifel-2019.png  wittlich-hotel-wittlicher-eifel-2019.png

Säubrennerkirmis Wittlich;
Voor toeristen heeft Wittlich veel te bieden zoals een mooi oud centrum, maar ook de jaarlijkse attractie Säubrennerkirmes trekt duizenden bezoekers. De Säubrennerkirmes is een festival , dat elk jaar in het 3e weekend van augustus in Wittlich plaatsvindt op het dorpsplein.Säubrennerkirmes is uitgegroeid tot een van de grootste festivals in Rijnland-Palts met ongeveer honderdduizend bezoekers per jaar.

 

 

voordelige-h...hotels-eifel.png

aaline.png

allinclusive...er-duitsland.png

 

aaline.png

bungalows.nl.gif

aaline.png

wittlich-map-hotelletjeindeeifel.nl.png

Voordelig Sauerland

hotelletje a...an de moezel.jpg

© 2016 - 2021 hotelletjeindeeifel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel