Blankenheim Eifel voordelige hotels vakantie Duitsland
Blankenheim - Hotels Blankenheim - Appartementen Blankenheim - Vakantiehuizen Blankenheim - Eifelmuseum Blankenheim

blankenheim-banner-eifel-2019.png

Hotelletje zoeken in Blankenheim in de Eifel;
Blankenheim
is een gemeente in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen, gelegen in het Kreis Euskirchen. Blankenheim ligt aan de westrand van het Ahrgebergte in de Eifel. De bron van de river de Ahr ligt in de middeleeuwse stadskern.

ErOpUit naar Blankenheim;
Boven het dorp zie je het imposante Blankenheim Castle, dit voormalige kasteel is nu de thuisbasis van een jeugdherberg. Vanaf het kasteel heb je een prachtig uitzicht op het historische centrum, Blankenheim is ook de plek waar de Ahr ontstaat en door een vakwerkhuis stroomt en zijn weg gaat vinden door het Ahrdal, Blankenheim het plaatsje van de romantische hoekjes en steegjes.Twee schilderachtige huizen worden heden ten dage gebruikt als  Eifel museum Blankenheim en het Documentatiecentrum van de Romeinse weg.

blankenheim-hotels-finkenberg-eifel-2019.png  blankenheim-hotels-kolner-hof-eifel-2019.png  blankenheim-hotels-schlossblick-eifel-2019.png

Ontspan in Blankenheim;
De nieuw ontworpen recreatiegebieden rond het kasteel en de vijver in Blankenheim nodigen u uit om te blijven hangen en te genieten van de unieke ervaringen van Blankenheim. Bezoekers van dit recreatiegebied kunnen hier vissen, surfen, varen, duiken of zelfs barbecueen. Blankenheim is het ideale startpunt voor wandelingen en fietstochten.
 

De beste hotels en accommodaties met ontbijt in Blankenheim

blankenheim-ontbijt-blamkemheim-soster-eifel-2019.png  blankenheim-ontbijt-willrich-2-eifel-2019.png  blankenheim-ontbijt-willrich-eifel-2019.png

 

 

voordelige-h...hotels-eifel.png

aaline.png

allinclusive...er-duitsland.png

 

aaline.png

bungalows.nl.gif

aaline.png

Blankenheim-map-hotelletjeindeeifel.nl.png

Voordelig Sauerland

hotelletje a...an de moezel.jpg

© 2016 - 2021 hotelletjeindeeifel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel