Navigatie

Voordelig naar Jülich in de Eifel Duitsland
Jülich in de Eifel - Hotels in Jülich Eifel
aaline.png

Jülich, Ik ben onderweg naar je toe!

bungalows.nl.gif

Hotelletje zoeken in Jülich Eifel;
De Jülich-Zülpicher Börde is een landschap Noord-Rijnland-Westfalen aan de noordelijke rand van de Eifel. Het vormt de westelijke, linkeroever van het Neder-Rijn Basin zonder de eigenlijke Keulse bekken.
Jülich ligt in het noorden van de Zülpicher Börde en Zülpich ligt in het zuiden, door het bos worden zij gescheiden en beide natuurgebieden vormen de belangrijkste eenheden van de Neder-Rijn Basin.

ErOpUit naar Jülich;
In stad en omgevingn van Jülich is een uitgebreid netwerk van wandel en fietspaden langs de oevers van de Roer en deze paden verder door natuur en landschapsgebieden.
Het Brückenkopf-Park is ideaal voor sportieve activiteiten of ontspanning en heeft een eigen dierentuin. Kinderen kunnen zich vermaken in de grote sporthal en de recreatieruimte, dit park werd vroeger gebruikt als tentoonstellings ruimte.

JUFA Hotel Energiewelt Indeland Jülich

  24443610.jpg 

Rurauenstraße-Hasenfelderweg, Jülich
Het JUFA Hotel Energiewelt Indeland biedt een restaurant, gratis gebruik van de sauna en moderne kamers met gratis WiFi. Het hotel ligt in het Brückenkopf-Park, op 6,5 km van het beroemde onderzoekscentrum.
De lichte en ruime kamers van het JUFA Hotel Energiewelt Indeland zijn ingericht met moderne, lichthouten meubels. Elke kamer beschikt over een zithoek en een eigen badkamer.
Het JUFA Hotel Energiewelt Indeland serveert elke dag een ontbijtbuffet en een diner. Voor drankjes en lichte snacks kunt u terecht in het café van het hotel.
toon-prijs-hotelletjeindeeifel.nl.png

voordeeluitjes-eifel-hotelletjeindeeifel.nl.png

aaline.png

allinclusive-banner-duitsland-voordeeluitjes.png

aaline.png

misterinkt-banner.png

aaline.png

julich-map-hotelletjeindeeifel.nl.png

© 2016 - 2018 hotelletjeindeeifel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel