Hotel zoeken in Prüm in de Eifel
Prüm in de Eifel - Hotels in Prüm - Attractiepark Prüm Eifel

prum-banner-eifel-2019.png

Hotel zoeken in Prüm in de Eifel;
Meer en meer mensen lang in de drukte van het dagelijks leven werkzaam voor echte rust en in de zomer vakantie op het platteland. Voor veel toeristen is tegenwoordig de vakantie-ervaring op het platteland in plaats van vakantie op het strand of in de bergen. Zij geven de voorkeur rust en ontspanning in de rustige dorpjes, de perfecte plek om te ontspannen, het contact met de natuur en de manier van leven van de plattelandsbevolking.
ErOpUit in Prüm;
Wat is er mooier dan te lopen door groene weiden langs beken en kleine meren of wandel door romantische bossen en valleien en over de heuvels van de Eifel zijn. Of het nu korte of lange afstanden, smal of goede wandelpaden - in Prüm land kan iedereen zijn eigen droom route te vinden.

prum-hotels-appartement-eifel-2019.png  prum-hotels-hofgut-held-eifel-2019.png prum-hotels-landhaus-eifel-2019.png

Fietsen in de omgeving van Prüm:
Fietsen zonder bergetappes, op de oude spoorlijnen van de Eifel, het is mogelijk. De grenzen met België over, fietsen over de Eifel-Ardennes fietspad, het Prüm-fietspad of via de Prümtal en Alfbachtal, nagenoeg vlak door de prachtige omgeving, leuk voor het hele gezin. Cultuur, geschiedenis en tradities zijn diep geworteld in Prüm land. Bekende historische gebouwen, zoals de voormalige abdij van Prüm of de ruïnes in Schönecken illustreren het belang van de vakantieregio. Tradities zoals de Schönecker ei situatie op Pasen of Advent trompet Prüm trekken Prüm land veel bezoekers '. De verschillende musea om de vele schatten tonen een afbeelding van weleer.

prum-hotels-stern-eifel-2019.png  prum-hotels-tannenhof-eifel-2019.png  prum-hotels-wenzelbach-eifel-2019.png

 

 

voordelige-h...hotels-eifel.png

aaline.png

allinclusive...er-duitsland.png


aaline.png

bungalows.nl.gif

aaline.png

prum-map-hotelletjeindeeifel.nl.png

Voordelig Sauerland

hotelletje a...an de moezel.jpg

© 2016 - 2021 hotelletjeindeeifel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel