Navigatie

Voordelig Hotel zoeken in Roetgen Eifel
Roetgen Eifel - Hotels in Roetgen - Wandelroutes in Roetgen
aaline.png

bungalows.nl.gif

Roetgen de toegangspoort naar de Eifel;
Roetgen is de ideale uitvalsbasis voor uitstapjes in de regio,een ongerepte natuur, omgeven door prachtige bossen en originele hoogveen en ervaar ook de historische flair van de naburige steden Aken en Monschau tijdens een stress-vrije vakantie vanwege de korte afstanden die je nodig hebt om alles te bekijken.

Roetgen, Ik ben onderweg naar je toe!

Hotel zoeken in Roetgen in de Eifel;
Slechts een ding bieden wij niet en dat is het vlakke land. Uitgestrekte bossen en uitgestrekte moerassen tot aan uw deur de golvende East Belgian weiden: dat zijn de ingrediënten waar wandelaars en fietsers naar uitkijken tijdens hun verblijf in Roetgen, maar ook toeristen die willen ontspannen van de dagelijkse stress kunnen hier hun hart ophalen.

Landgasthof Gut Marienbildchen Roetgen

77457717.jpg  Afbeelding uit fotogalerij van de accommodatie

Münsterbildchen 3, Roetgen
Welkom in dit traditionele, landelijke pension aan de rand van het nationaal park de Eifel. Er heerst een gezellige sfeer en het pension heeft een boerderij waar diverse producten worden verbouwd.
In deze prachtige omgeving, met frisse lucht en overheerlijke, zelfgemaakte cuisine, zult u altijd willen blijven. Dit is de perfecte bestemming voor rust en ontspanning.
Het gebouw was oorspronkelijk een landhuis, gebouwd in het begin van de 19e eeuw en mede vanwege de gunstige locatie is et omgebouwd tot een logement.
toon-prijs-hotelletjeindeeifel.nl.png

voordeeluitjes-eifel-hotelletjeaandemoezel.nl.png
aaline.png

allinclusive-banner-duitsland-voordeeluitjes.png

aaline.png

misterinkt-banner.png

aaline.png

roetgen-map-hotelletjeindeeifel.nl.png

© 2016 - 2019 hotelletjeindeeifel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel