Navigatie

Voordelig hotel boeken in Münstermaifeld in de Eifel
Hotel zoeken in Münstermaifeld
aaline.png

bungalows.nl.gif

Hotelletje zoeken in Münstermaifeld in de Eifel;
Tijdens een wandeling door middel van onze middeleeuwse stadscentrum met zijn kronkelende straatjes kunt u de classicistische herenhuizen die de markt, de vakwerk gevels en resten van de stadsmuur die Münstermaifeld omringen bewonderen. 

Münstermaifeld, Ik ben onderweg naar je toe

Münstermaifeld is een kleine, maar oude stad in het district Mayen-Koblenz, gelegen op verhoogde grond, op slechts enkele kilometers van de rivier de Moezel en het beroemde kasteel Eltz. Grotere steden in de omgeving zijn Mayen in de Eifel en Koblenz met zijn "Deutsches Eck" (Duitse Hoek), daar waar de Moezel uitmondt in de Rijn

De stad, die de naam van het landschap draagt, is de moeite waard om ontdekt te worden met of zonder bevoegde gidsen die aan de gasten de gevarieerde en meer dan 1400 jaar geschiedenis vertellen tijdens de rondgang.

krijg-2-meer-voor-je-geld.png

Hotel Restaurant "Athen" 3 sterren BOOKINGS_Preferred

31461168.jpg

Obertor 4-6, Münstermaifeld
Dit hotel wordt beheerd door een familie en heeft een Grieks restaurant dat mediterrane specialiteiten serveert. Gasten kunnen zich verheugen op gezellige kamers, gratis WiFi en een eigen parkeerplaats bij Hotel Restaurant Athen.
De kamers van dit hotel zijn ingericht in warme kleuren en voorzien van een moderne, Griekse badkamer. Elke kamer heeft ook een zithoek met een televisie.
U kunt 's avonds dineren in het restaurant van het hotel, waar een gevarieerd Grieks menu wordt aangeboden. Tegen een toeslag kunt u ook een ontbijt reserveren.
toon-prijs-hotelletjeindeeifel.nl.png

voordeeluitjes-eifel-hotelletjeaandemoezel.nl.png
aaline.png

allinclusive-banner-duitsland-voordeeluitjes.png

aaline.png

misterinkt-banner.png

aaline.png

munstermaifeld-map-hotelletjeindeeifel.nl.png

© 2016 - 2018 hotelletjeindeeifel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel