Voordelig hotel boeken in Münstermaifeld in de Eifel
Hotel zoeken in Münstermaifeld
aaline.png
munstermaifeld-banner-eifel-2019.png

Hotelletje zoeken in Münstermaifeld in de Eifel;
Tijdens een wandeling door middel van onze middeleeuwse stadscentrum met zijn kronkelende straatjes kunt u de classicistische herenhuizen die de markt, de vakwerk gevels en resten van de stadsmuur die Münstermaifeld omringen bewonderen.
Münstermaifeld is een kleine, maar oude stad in het district Mayen-Koblenz, gelegen op verhoogde grond, op slechts enkele kilometers van de rivier de Moezel en het beroemde kasteel Eltz.

munstermaifeld-hotels-athen-eifel-2019.png  munstermaifeld-hotels-cottage-eifel-2019.pngmunstermaifeld-hotels-kueppchen-eifel-2019.png

Grotere steden in de omgeving zijn Mayen in de Eifel en Koblenz met zijn "Deutsches Eck" (Duitse Hoek), daar waar de Moezel uitmondt in de Rijn.De stad, die de naam van het landschap draagt, is de moeite waard om ontdekt te worden met of zonder bevoegde gidsen die aan de gasten de gevarieerde en meer dan 1400 jaar geschiedenis vertellen tijdens de rondgang.

 

munstermaifeld-hotels-leo-eifel-2019.png munstermaifeld-hotels-questhouse-eifel-2019.png  munstermaifeld-hotels-quittenbaum-eifel-2019.png

 

voordelige-h...hotels-eifel.png

aaline.png

allinclusive...er-duitsland.png

 

aaline.png

bungalows.nl.gif

aaline.png

munstermaifeld-map-hotelletjeindeeifel.nl.png

Voordelig Sauerland

hotelletje a...an de moezel.jpg

© 2016 - 2021 hotelletjeindeeifel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel