Weekendje weg naar het mooie Reifferscheid in de Eifel
Reifferscheid in de Eifel - Vakantiehuis in Reifferscheid

reifferscheid-banner-eifel-2019.png

Vakantiehuis zoeken in Reifferscheid in de Eifel;
De charme van het historische centrum Reifferscheid en de mooie aangelegde wandel- en fietsroutes door de bossen van de Eifel rondom Reifferscheid trekken jaarlijks veel bezoekers naar Reifferscheid. De natuur wordt beschouwd als een vakantie en een vrije tijd paradijs, waar het gemakkelijk is om je gedachten de vrije loop te laten.
Waarom naar Reifferscheid;
Een bezoekje waard is het zeker om naar het Nationaal Park Eifel te gaan, het Park is gelegen in de onmiddellijke nabijheid van de plaats Reifferscheid. Het nabijgelegen wildpark is een fascinerende ervaring voor zowel grote als kleine bezoekers.

reifferscheid-hotels-beta-rooms-eifel-2019.png  reifferscheid-hotels-beta-appartments-eifel-2019.png  reifferscheid-hotels-fachwerkhaus-eifel-2019.png

Feest in Reifferscheid;
In het derde weekend van september worden de bezoekers van Reifferscheid terug gevoerd naar oude tijden toen het festival nog op het kasteel werd gevierd met een middeleeuwse kermis. Betoverend is ook de kerstmarkt, die jaarlijks op 1 Advent weekend in de historische omgeving van het kasteel wordt gehouden. De stad heeft bovendien dankzij de vroege stedelijke vernieuwing zijn historische charme behouden. In de winter is het schilderachtige platteland van de Eifel zeker de moeite waard om te bezoeken, en biedt het ideale mogelijkheden om te skiën.

reifferscheid-hotels-kaiser-3-eifel-2019.png  reifferscheid-hotels-nuerburgblick-eifel-2019.png reifferscheid-hotels-kaiser-eifel-2019.png

 

voordelige-h...hotels-eifel.png

aaline.png

allinclusive...er-duitsland.png

aaline.png

bungalows.nl.gif

aaline.png

reifferscheid-map-hotelletjeindeeifel.nl.png

Voordelig Sauerland

hotelletje a...an de moezel.jpg

© 2016 - 2021 hotelletjeindeeifel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel