Navigatie

Weekendje weg naar het mooie Reifferscheid in de Eifel
Reifferscheid in de Eifel - Vakantiehuis in Reifferscheid
aaline.png

bungalows.nl.gif

Vakantiehuis zoeken in Reifferscheid in de Eifel;
De charme van het historische centrum Reifferscheid en de mooie aangelegde wandel- en fietsroutes door de bossen van de Eifel rondom Reifferscheid trekken jaarlijks veel bezoekers naar Reifferscheid. De natuur wordt beschouwd als een vakantie en een vrije tijd paradijs, waar het gemakkelijk is om je gedachten de vrije loop te laten.

Reifferscheid, Ik ben onderweg naar je toe!

reifferscheid-eifel.jpg

Waarom naar Reifferscheid;
Een bezoekje waard is het zeker om naar het Nationaal Park Eifel te gaan, het Park is gelegen in de onmiddellijke nabijheid van de plaats Reifferscheid. Het nabijgelegen wildpark is een fascinerende ervaring voor zowel grote als kleine bezoekers.

Feest in Reifferscheid;
Op de derde weekend van september worden de bezoekers van Reifferscheid terug gevoerd naar oude tijden toen het festival kasteel werd gevierd met een middeleeuwse kermis. Betoverend is ook de kerstmarkt, die jaarlijks op 1 Advent weekend in de historische omgeving van het kasteel wordt gehouden. De stad heeft bovendien dankzij de vroege stedelijke vernieuwing zijn historische charme behouden. In de winter is het schilderachtige platteland van de Eifel zeker de moeite waard om te bezoeken, en biedt het ideale mogelijkheden om te skiën.

voordeeluitjes-eifel-hotelletjeaandemoezel.nl.png
aaline.png

allinclusive-banner-duitsland-voordeeluitjes.png

aaline.png

misterinkt-banner.png

aaline.png

reifferscheid-map-hotelletjeindeeifel.nl.png

© 2016 - 2018 hotelletjeindeeifel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel