Hotels in het Hürtgenwald in de Eifel
Hürtgenwald Eifel - Hotels in Hürtgenwald - Vakantiehuizen Hürtgenwald - Voordelige hotels Hürtgenwald


hurtgenwald-banner-eifel-2019.png

Hotel zoeken in Hürtgenwald Eifel;
Het Hürtgenwald ligt ten zuidoosten van Aken, in de Noord-Eifel, in een gebied dat begrensd wordt door volgende steden en gemeenten: Stolberg, Schevenhütte, Langerwehe en Düren in het noorden Gey, Straß, Großhau, Kleinhau, Brandenberg, Bergstein en Nideggen in het oosten, Schmidt, Strauch, Rollesbroich en Roetgen in het zuiden en de weg Stolberg - Roetgen en Monschau in het westen.

hurtgenwald-hotels-forsthaus-eifel-2019.png  hurtgenwald-hotels-landhotel-kalbach-eifel-2019.png  hurtgenwald-hotels-waldhotel-wiessenbach-eifel-2019.png

Waarom naar Hürtgenwald in de Eifel;
Hier vindt u nog de ongerepte natuur en uitgestrekte bosgebieden in dunbevolkte valleien. De natuur straalt een krachtige toevoeging uit van vrede die uitstekend geschikt zijn voor ons Centraal-Europese levensritme.

Museum Hürtgenwald;
Ter herinnering en ter waarschuwing vertelt het Museum Hürtgenwald 1944 und im Frieden in Vossenack het relaas van de Slag om het Huertgenwald en de gevolgen ervan voor de plaatselijke bevolking. Het museum wordt gerund door vrijwilligers. Bijna alle objecten in de expositie werden na de oorlog verzameld in het Huertgenwald.

voordelige-h...hotels-eifel.png

aaline.png

allinclusive...er-duitsland.png


aaline.png

bungalows.nl.gif

aaline.png

hurtgenwald-map-hotelletjeindeeifel.nl.png

Voordelig Sauerland

hotelletje a...an de moezel.jpg

© 2016 - 2021 hotelletjeindeeifel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel