Navigatie

 Kaltenborn Eifel voordelige hotels vakantie Duitsland
Kaltenborn Eifel - Hotels in Kaltenborn
aaline.png

earlybird-kalkar.jpg

Hotels in Kaltenborn Eifel;
Om u een indruk van onze mooie plaatselijke kerk Kaltenborn geven met de districten Herschbach, Hochacht, Jammelshofen en Kaltenborn, hebben we boven elke plek afgezet enkele foto's.
Deze zijn geopend voor een korte klik.
De plaatselijke kerk Kaltenborn ligt in het centrum van de high-Eifel aan de voet van ue op 747 m hoogste punt van de Eifel, de "Hohe Acht". Het gebied van de plaatselijke kerk is ingesloten in een romantische vallei en de heuvels in het midden van een van de grootste ingesloten boslandschappen van de deelstaat Rijnland-Palts.

kaltenborn-hotel1.png  kaltenborn-hotel2.png


De hoge recreatieve waarde van het landschap en comfortabel vervoer in het stroomgebied van het grootstedelijk gebied Keulen-Bonn dicht bij de Nürburgring nodigen u uit in onze plaatselijke kerk over excursies. Maak kennis met onze lokale kerk met de schilderachtige schoonheid van de hoge bossen van de Eifel en de groene valleien kennen en waarderen. U vindt pure ontspanning.
Door de Hoge Acht te beklimmen, kunt u genieten van een prachtig ver uitzicht op de Keulse baai, de Rijn Eifel, het Westerwald en naar de zeven bergen, de Vulkaaneifel en in het westen meren en Kalkeifel met het Quellgebierge de Ahr.

Wij nodigen u uit om ons te bezoeken. De schilderachtige schoonheid van het prachtige Eifel landschap, of het nu in de lente, zomer, herfst of winter, het zal u imponeren.

voordeeluitjes-eifel-hotelletjeaandemoezel.nl.png

aaline.png

allinclusive-banner-duitsland-voordeeluitjes.png

aaline.png

seniorenpas-eifel.png

aaline.png

Kaart van 53520 Kaltenborn, Duitsland

© 2016 - 2018 hotelletjeindeeifel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel