Navigatie

monschau-banner-2019-moezel.png

AGENDA
Tijdens de kerstmarkt is er in het centrum steeds live muziek. Op vrijdag is het de dag voor de alpenhoornblazers en in de avonduren laten de bekende monschauer Torenblazers hun kerstliederen hoog over de daken van Monschau klinken. Ook zijn er diverse muziekkapellen en muzikanten die de kerstsfeer steeds op verschillende momenten en plaatsen kracht bij zetten.
Nieuw is de Kerststal bij de Monschauer-zandsculpturen. Deze vindt u boven de glasblazerij aan de rand van het centrum Dit moet u gezien hebben!.
Ook is er een mooie levende kribbe die elke zaterdag en zondag tijdens de adventsweken in het brouwerijmuseum te zien is. De voorstellingen zijn steeds om 15.00u, 16.00u en 17.00u.
Zeer de moeite waard is de Landschaftskrippe, met zingende herder, in de Sint Michaëlkerk in Höfen. Deze is vanaf de eeste adventsdag tot begin januari elke dag geopend.

OPENINGSTIJDEN
De kerstmarkt is geopend van 29 november 2019 tot en met 23 december 2019. Steeds op vrijdag , zaterdag van 11.00u tot 21.00u en zondag van 11.00u tot 20.00u. Op de andere dagen van de week is de markt buiten gesloten maar zijn wel de overdekte markt en alle winkels gewoon geopend!

PARKEREN
Er zijn in de kerstmarkt-weekenden speciale extra parkeerplaatsen beschikbaar. Van hieruit kunt u met een shuttlebus rechtstreeks naar het centrum Ticket retour 3,30 Euro.

Parkeren en opstapplaatsen in Imgenbroich (open vr. en za. van 10.00u tot 21.00u en zo. van 10.00u tot 20.00u)
HIMO (tevens 100 touringcar-parkeerplaatsen)
Deze shuttlebus rijdt elke vrijdag, zaterdag en zondag.
Parkeren en opstapplaatsen in Höfen:
Nationalpark Tor, halte bij de kerk (onbeperkt open)
Deze shuttlebus rijdt op zaterdag en zondag van 10.00u tot sluiten van de markt.
Parkeren 'Auf der Haag' bij het scholencentrum.
Deze parkeerplaats ligt net buiten Monschau en is geschikt voor personenauto's.

bungalows.nl.gif

© 2016 - 2019 hotelletjeindeeifel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel