Dahlem - Eifelpark
aaline.png

Waarom naar Dahlem in de Eifel;
Dompel jezelf onder in een andere wereld. Of het nu voor een dag of vakantie is: niet ver van de grote steden aan de Rijn biedt de Nordeifel talloze mogelijkheden om het dagelijkse leven achter zich te laten. Veel natuur, speciale schatten en de schoonste lucht in Duitsland dragen hieraan bij. Dicht bij niet ver weg! De Noord-Eifel - je zult het voelen.

dahlem-pension-landgasthof-eifel-2019.png

Wandelland Noord-Eifel;
In het Nationaal Park Eifel kunnen rangers verbazingwekkende verhalen vertellen over flora en fauna.
Wandelaars op de Eifelsteig , de AhrSteig of de vele themaroutes weten dat de Noord-Eifel veel meer is dan het nationale park.Dit geldt ook voor mensen met kleine voeten.

Kronenburger See;
Voor liefhebbers van watersport, voor zeilers en surfers, is de Kronenburger See met zijn wateroppervlakte van ongeveer 28 ha een aanrader.Ook voor het vissen zijn het Kronenburger meer (forel, karper, zeelt, voorn) en de Kyll-rivier ideaal. Tegelijkertijd een landschapservaring van de eerste orde.

dahlem-pension-ulrich-eifel-2019.png

Aanbiedingen Eifelpark Kronenburgersee

Het vakantiepark Kronenburger See, omgeven door bossen, gelegen op een natuurlijke zuidelijke helling boven het merengebied van Kronenburg, biedt de vakantieganger meer uitgebreide recreatieve en recreatieve mogelijkheden. Naast de 130 huisjes is een centraal recreatie- en servicecentrum met een binnenzwembad en andere toeristische voorzieningen. In de directe omgeving vindt u voor sportieve activiteiten, tennis, minigolf en anderen. Een ideale plek voor het gezin.

dahlem-vakantiehuis-kronenburgersee-eifel-2019.png

 

voordelige-h...hotels-eifel.png

aaline.png

allinclusive...er-duitsland.png

 

aaline.png

bungalows.nl.gif

aaline.png

Voordelig Sauerland

hotelletje a...an de moezel.jpg

© 2016 - 2021 hotelletjeindeeifel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel